Чому більшість студентів УДПУ не йдуть працювати учителями?
|
|
Оболванчик | Дата: П'ятниця, 14.10.2011, 19:11 | Повідомлення # 61 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
| Quote (lenchuk) я повністю згодна з Олександром!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Хто це такий? А в Лєнчика є своя точка позиція?
|
|
| |
lenchuk | Дата: Понеділок, 17.10.2011, 10:05 | Повідомлення # 62 |
Рядовий
| Я поступив до УДПУ тому,що хочу здобути собі вищу освіту,але я не хочу працювати учителем.Чому я не хочу буди учителем?Тому,що це по перше відповідальність за дітей,мала заробітня платня...Ще не зрозуміло чи будемо ми працювати в школі,якщо держава нас забеспечить робочими місцями у школі...
я поступив до УДПУ тому,що хочу здобути собі вищу освіту,але я не хочу працювати учителем.Чому я не хочу буди учителем?Тому,що це по перше відповідальність за дітей,мала заробітня платня
|
|
| |
Kolisnik | Дата: Понеділок, 17.10.2011, 10:45 | Повідомлення # 63 |
Рядовий
| Тому,що це не перспективна професія Додано (17.10.2011, 10:45) --------------------------------------------- Студенти УДПУ не йдуть на робоу томущо мала заплата
Oleg
|
|
| |
deniden | Дата: Понеділок, 07.11.2011, 16:20 | Повідомлення # 64 |
Сержант
| підтримую всіх!!!!!
|
|
| |
rushylya | Дата: Четвер, 29.03.2012, 16:18 | Повідомлення # 65 |
Сержант
Репутація: 1
| мені здається проблема в тому. що держава не дуже хоче турбуватися про вчителів, еліту свого суспільства.
|
|
| |
Nellichka | Дата: Середа, 16.05.2012, 18:40 | Повідомлення # 66 |
Рядовий
Репутація: 1
| Більшість моїх одногрупників вступали в наш пед.вуз бо конкурсу при вступі майже не було(((( На вчителя ідуть вчитися ті, хто знає що мама і тато їм тепленьке місце купити не зможуть, а вчителем можна десь пристроїтись - на крайній випадок(нажаль). Ще є випадки які вступають думаючи що другу вищу освіту здобудуть вже ту, яку захочуть.... ось
Найважча втрата - втрата часу.
|
|
| |
maxcovtaniuk | Дата: Неділя, 11.11.2012, 01:43 | Повідомлення # 67 |
Рядовий
| Дуже шкода, що наша держава не може належним чином забезпечити гарні умови для вчителів, адже вони як не як головний апарат в розвитку всієї держави..
|
|
| |