Скільки коштує сесія? (стаття)
|
|
Ksuxa | Дата: Середа, 19.10.2011, 10:46 | Повідомлення # 16 |
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
| Особисто я не знаю скільки коштує сесія, я ще через це не проходила. Я студентка першого курсу і сподіваюсь, що здам сесію сама.
|
|
| |
Гойя | Дата: Середа, 19.10.2011, 21:43 | Повідомлення # 17 |
Сержант
| СвітланкА, не слухай дурнів, моя сестра на третьому курсі і нікому ще не платила за сесію.
Я знаю, що я нічого не знаю, але ж уроки вчити так не хочеться...
|
|
| |
maxi | Дата: Четвер, 20.10.2011, 19:15 | Повідомлення # 18 |
Рядовий
| Дійсно платити чи не платити це справа кожного. Однак деколи ситуація, наприклад дял післядипломників не дає жодного виходу, оскільки всі прийшли одержати вже не перший документ про освіту, і платять щоб списати на екзамені легко було. Ціни, однако, у вас дуже великі за екзамени, хоча звичайно в цьому Я малообізнаний. З іншого юоку, цікаво у вас сказано, якщо вперше схоплять, то попередження, а "вже за другий"--звільнення з роботи. Це де так написано, особливо якщо врахувати кодекс про найбільш строгу відповідальність. Чи ви маєте на увазі, що це така практика з виявлення даредавців, якщо інформація не виходить за межі самої навчальної установи,
|
|
| |
Один | Дата: П'ятниця, 21.10.2011, 21:31 | Повідомлення # 19 |
Майор
Репутація: 2
| Quote (maxi) З іншого юоку, цікаво у вас сказано, якщо вперше схоплять, то попередження, а "вже за другий"--звільнення з роботи. де це таке сказано?
|
|
| |
Nastya_777 | Дата: П'ятниця, 21.10.2011, 23:03 | Повідомлення # 20 |
Рядовий
| Щоб сесію здати власними знаннями потрібно довгенько побігати за викладачами, на мою думку...
|
|
| |
Журавка | Дата: Вівторок, 25.10.2011, 21:35 | Повідомлення # 21 |
Лейтенант
Репутація: 4
| Quote (Nastya_777) Щоб сесію здати власними знаннями потрібно довгенько побігати за викладачами, на мою думку... Бігати зовсім необов'язково, треба вчасно приходити на пари і готуватися до кожного заняття. За весь період навчання ні разу "не бігала". "Бігають" ті, які не поспішають відвідувати заняття. Звичайно ж, їх потім ніхто не буде спеціально чекати, бо у викладачів ще інші студенти і заняття є.
У кожної людини свої недоліки, і часто це - найцікавіше в ній.
|
|
| |
Maks2411 | Дата: Четвер, 27.10.2011, 10:37 | Повідомлення # 22 |
Рядовий
| Доброго всім дня! Я студентка першого курсу, заочниця, скільки всього наслухалась як тільки-но вирішила вступати до ВУЗу, потім коли приїхала на настановчу сесію, про те зрозуміла одну істину - платить той хто не вчить, і викладачі не винуваті в тому, що ви не маєте бажання вчитися - не хочеш навчатись плати. А от якщо говорити конкретно про педагогічний ВУЗ то я взагалі не розумію як можна в ньому за щось платити адже якщо ви вирішили в майбутньому стати педагогом то повинні розуміти що після закінчення ВУЗу вам треба буде іти працювати в школу до дітей і які знання ви дасте дітям? що ви зможете від своїх учнів потім вимагати якщо у вас самих в памяті залишились тільки недоспані ночі в перервах між деякими парами які ви іноді відвідували. Моя особиста думка така6 раз вирішив навчатись будь-ласка, а гроші які маєш заплатити викладачеві за те що прогуляв та набрався хвостів краще витратити на себе. І самому приємно, і в очі викладачеві не соромно дивитись, і ніхто тобі не скаже, що у тебе диплом за с ало куплений. А коли підеш працювати в школу то зрозумієш, що діти поважають вчителя який знає свій предмет, тому що вони хоч і малі про-те гарні психологи, і розуміють на багато більше ніж ми вважаємо.dv
|
|
| |
nastila | Дата: П'ятниця, 28.10.2011, 09:22 | Повідомлення # 23 |
Рядовий
| Згодна з "СвітланкА", грошей треба богато(((
|
|
| |
kukusya1994 | Дата: П'ятниця, 28.10.2011, 10:30 | Повідомлення # 24 |
Рядовий
| На мою думку сесії коштуе багато нервів, сил, та вмінь
вікторія
|
|
| |
rapid | Дата: П'ятниця, 28.10.2011, 11:45 | Повідомлення # 25 |
Рядовий
| Я погоджуюсь з Кукусьой )) )) нервів потрібно багато)) і мозгів побільше
rapid
|
|
| |
jindevil2 | Дата: П'ятниця, 28.10.2011, 12:15 | Повідомлення # 26 |
Рядовий
| Сесія це жах)
|
|
| |
Шустрик | Дата: П'ятниця, 28.10.2011, 22:39 | Повідомлення # 27 |
Сержант
| Quote (nastila) Згодна з "СвітланкА", грошей треба богато((( так... так..., якщо nastila, пише слово "бОгато" через "О" , то, мабуть, для неї дійсно треба грошей бАгато
|
|
| |
olechk@@@ | Дата: Субота, 29.10.2011, 20:18 | Повідомлення # 28 |
Рядовий
| Я вважаю, що беруть тільки ті, кому дають! Я навчаюсь на 5 курсі, і можу з впевненістю сказати, що кожен студент, який ХОЧЕ вчитися і вчиться, може здати сесію сам (безкоштовно)!
|
|
| |
knysh | Дата: Середа, 02.11.2011, 13:44 | Повідомлення # 29 |
Рядовий
| Потрібно вчити вчити і ще раз вчити) Тоді гроші можна витратити не на екзамени, а на нову кофтинку)))
|
|
| |
deniden | Дата: Понеділок, 07.11.2011, 16:10 | Повідомлення # 30 |
Сержант
| я тільки на 1 курсі тож доживу побачу!!!!
|
|
| |