Заочна форма
|
|
Инна | Дата: П'ятниця, 09.12.2011, 13:20 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
| Заочна форма навчання зручна але не выгидна...........
12група
|
|
| |
Kseniya | Дата: Вівторок, 24.04.2012, 15:07 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| заочна форма навчання-це хороший стимул до роботи))))і відповідно до хорошої зарплати!!!!є такі посади , що люди отримують по 10000 тисяч гривень /на місяць+ премії...
|
|
| |
svetlanan1981 | Дата: Середа, 16.05.2012, 14:52 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Quote (Kseniya) є такі посади , що люди отримують по 10000 тисяч гривень /на місяць+ премії... А скажіть мені таку посаду, я теж так хочу
Повідомлення відредагував svetlanan1981 - Середа, 16.05.2012, 14:52 |
|
| |
Один | Дата: Середа, 16.05.2012, 19:26 | Повідомлення # 4 |
Майор
Репутація: 2
| Quote (svetlanan1981) А скажіть мені таку посаду, я теж так хочу прибиральниця
|
|
| |
Snezhana | Дата: Вівторок, 23.10.2012, 15:06 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Заочна форма навчання дуже зручна для тих людей, котрі вже працюють і котрі по віку не можуть йти на стаціонар. Я багато навчалася на стаціонарі, але потім так вийшло, що 7 років я не могла навчатись, тому для мене, знову попасти у вирій студентського життя справжній кайф. А знання можна отримувати при любій формі навчання, головне сумлінно працювати, вчити. Кожна моя сесія - це море незабутніх вражень і спогадів, я дуже люблю наш університет, і кожного вчителя в ньому, навіть, якщо говорять, що вони противні. Наші педагоги, доценти, професори, ось люди на яких нам потрібно рівнятись)))
|
|
| |
Михайло | Дата: Понеділок, 05.11.2012, 00:16 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| У мене є вища освіта, я прийшов щоб отримати ще одну, не на стаціонар, як попередня, а заочно працюю та навчаюсь. Доречі мені подобається
|
|
| |
TaniaPovichan | Дата: Середа, 12.12.2012, 15:54 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Quote (Kseniya) заочна форма навчання-це хороший стимул до роботи))))і відповідно до хорошої зарплати!!!!є такі посади , що люди отримують по 10000 тисяч гривень /на місяць+ премії.. Оксана, я з тобою не погоджуються! Заочна форма навчання - це не навчання. Ти не здобудеш якісної освіти, якщо будеш на заочній формі. Крім того,студенти на заочній формі навчання встрачають багато гарних моментів студентського життя...
|
|
| |
Vika1994 | Дата: Четвер, 25.04.2013, 19:24 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| як перейти на заочну форму навчання якщо потрібно терміново????????
|
|
| |
wirtuos123 | Дата: П'ятниця, 26.04.2013, 10:19 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Заочна форма має багато плюсів але в той же час і мінусів також. При навчанні на заочній формі не боячись сказати того, потрібно лише гроші.
|
|
| |
AV | Дата: П'ятниця, 26.04.2013, 10:32 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| На заочній формі отримати знання важче, потрібна хароша самоорганізація самого студента
|
|
| |
svetikNNN | Дата: Вівторок, 18.06.2013, 09:59 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| На заочній формі навчатися важче аніж на денній формі, адже тут потрібно дійсно самостійна самоорганізація студента. Але ж й свої переваги. Під час навчання можна працювати, або навчатися ще за одним напрямком (головне щоб Ваша матеріальна база була "хороша")))))) Тому, головне бажання навчатися. Як казав Ленін: "Учиться! Учиться!Учиться!"
|
|
| |
Анет25 | Дата: Вівторок, 18.06.2013, 10:03 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Цитата (wirtuos123) Заочна форма має багато плюсів Але на багато більше мінусів. Рівень знань не завжди той на який сподіваєшся.
|
|
| |
oksanav7 | Дата: Четвер, 07.11.2013, 21:44 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Головне - бажання вчитися!
Плохой учитель преподносит истину, хороший учит ее находить.
|
|
| |