Робота та навчання заочника
|
|
RodionShestopalko | Дата: П'ятниця, 07.10.2011, 12:34 | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 3
Статус: Offline
| "Студенти- заочники" це люди які постійно на роботі, а в дуже не значних проміжках часу показують викладачам університету що на протязі року, між сесіями, вони "самостійно здобули глибокі та грунтовні знання предмету"
Стабільність - запорука успіху!
|
|
| |
trafako | Дата: Вівторок, 06.12.2011, 19:25 | Повідомлення # 16 |
Рядовий
Репутація: 0
| Заочне навчання це практично самоосвіта - де потрібно здавати іспити та заліки
|
|
| |
Капітошка | Дата: П'ятниця, 09.12.2011, 00:37 | Повідомлення # 17 |
Сержант
| Людина, яка чогось хоче досягти в житті повинна встигати кругом. Заочна форма навчання передбачає в собі меншу трату часу на заняття, студенти-заочники більшу частину матеріалу вивчають самостійно. Заочники на період сесії відпрошуються, пишуть заяви за свій рахунок.... , щоб вчасно і успішно здати сесію. Студенти-заочники (якщо взяти 6 курс уже досвідчені люди) і вони без проблем здають сесію, бо в них уже є певний досвід. Всі ми люди, розуміємо один одного і підтримуємо!!!!!!!!!!!!!!! Чи не так???????????
|
|
| |
Adevil2008 | Дата: П'ятниця, 09.12.2011, 13:12 | Повідомлення # 18 |
Рядовий
| Заочна форма навчання,мені не подобається( Додано (09.12.2011, 13:12) --------------------------------------------- Заочна форма ,це так, дуже зручно,але не здобуваешь тих знань що отримуешь на стаціонарі!
|
|
| |
Holubeva | Дата: П'ятниця, 09.12.2011, 13:13 | Повідомлення # 19 |
Рядовий
| я важаю, що навчатись на заочній формі навчання важче) але і з іншого боку, це корисно і ефективно.Ти маєш більше вільного часу і займаєшся своїми справами
|
|
| |
Mishel | Дата: Вівторок, 13.12.2011, 19:41 | Повідомлення # 20 |
Рядовий
| Заочна форма навчання має свій плюс для тих,хто має бажання вчитися,але життєві ситуації не дають змоги навчатися стаціонарно. Життя складна річ,все може бути.
|
|
| |
kmjif | Дата: Вівторок, 28.02.2012, 15:10 | Повідомлення # 21 |
Рядовий
| Quote (vanok) на мою думку дуже важко одночасно працювати і навчатись. це забирає дуже багато сил та енергії... але що вдієш. потрібно навчатись все життя. я теж з вами згодна, але якщо навчанння по професії то набагато легче.
|
|
| |
tourism2012 | Дата: Четвер, 01.03.2012, 22:02 | Повідомлення # 22 |
Рядовий
| Дуже приємно, що більшість відвідувачів позитивно відносяться до тих, хто навчається заочно. Я студентка першого курсу в свої 40 років. Дійсно навчатися і пізнавати щось нове ніколи не пізно. Людина тільки підвищує свій рівень знань, розвиває свій інтелект, а завдяки цьому можна бути цікавим в цікавому товаристві. Дійсно важко... Тому що за короткий проміжок часу потрібно самостійно освоїти багато матеріалу... Але це на іспит...А поглиблювати свої знання дійсно можна все життя...
|
|
| |
vovk180360 | Дата: Четвер, 15.03.2012, 11:06 | Повідомлення # 23 |
Рядовий
| Я цілком згодна з lana403, що на заочному важче, але якщо немає іншого виходу, то доводиться і так навчатись.
|
|
| |
edvardopv | Дата: Четвер, 15.03.2012, 11:22 | Повідомлення # 24 |
Рядовий
| на мою думку в кого є бажання,той зможе здобути добру освіту.
|
|
| |
554466rubka | Дата: Неділя, 18.03.2012, 11:34 | Повідомлення # 25 |
Рядовий
| На заочній формі навчання дійсно важко вчитися((( Але якщо учень захоче добитися освіти то не залежить це від форми навчення
|
|
| |
236442580 | Дата: Вівторок, 20.03.2012, 10:20 | Повідомлення # 26 |
Рядовий
| освіти не потрібно добиватися а потрібно здобувати знання
|
|
| |
Квіт@чка | Дата: Вівторок, 20.03.2012, 19:31 | Повідомлення # 27 |
Рядовий
| Рядовий я з тобою згодна, хто хоче вчитися той все зможе
оля
|
|
| |
zzzZZZ | Дата: Середа, 18.04.2012, 15:25 | Повідомлення # 28 |
Рядовий
| Заочна форма навчання це великий "плюс" - людина може вчитися протягом всього життя, поновлювати свої знання(адже людство на місці не стоїть). А щодо ефективності, то це справа кожного, хтось "для галочки"-диплому з певної спеціальності, а хтось сам для себе - для таких людей сесія це можливість дізнатись об'єктивну оцінку своїх знань! Встигнути можна все, було б бажання!
|
|
| |
Kseniya | Дата: Вівторок, 24.04.2012, 15:02 | Повідомлення # 29 |
Рядовий
| Всім привіт! долучаюсь до обговорення заочного навчання, почну з того що не кожен заочник працює, є такі, що просто відсиджуються вдома...тому ні знань,ні професійних навичок ,зрозуміло що , ніяких немає....але більшість заочників все ж таки працюючі люди, які мають мету в житті, і намагаються до неї йти...щодо мене, то я не заочниця, навчаюсь на стаціонарі на 4 курсі УДПУ, але це не заважає мені працювати, і працюю з 2 курсу, тому що я хочу розвиватись, і просто не можу сидіти на місці)))....робота навчанню не заважає, а навпаки допомагає...На мою думку заочна форма навчання дає свої плюси і свої мінуси а саме: більше вільного часу для роботи і для сім"ї, час для самореалізаціїї, не забуваймо також про заробіток-те що найбільше цікавить молодих спеціалістів...але з іншої сторони , наведу приклад : одній жінці 37 років по спеціальності вчитель німецької мови, працювала , потім звільнилась і їй пропонують посаду вчителя але вже англ.мови. тому вона йде навчатись на заочний відділ , і спокійно йде працювати вчителем англійської мови!!!! Як так можна? Звичайно вона ходила до репетирора і займалась самонавчанням, але як можна чогось навчити дітей з такими знаннями??!!-тому це інша сторона медалі....можна дискусувати вічно на цю тему....
|
|
| |
Marla | Дата: Понеділок, 07.05.2012, 13:25 | Повідомлення # 30 |
Рядовий
| заочна форма навчання важка тим що все розуміти і опрацьовувати потрібно самому
|
|
| |