Становлення і розвиток законодавства США у...
|
|
admin | Дата: Вівторок, 10.05.2011, 21:19 | Повідомлення # 1 |
Генералісімус
Група: Адміністратори
Репутація: 42
Статус: Offline
| Петро Тадеєв Тема: Становлення і розвиток законодавства США у галузі навчання обдарованих школярів (50-60-ті роки ХХ століття)
Пункт 1. Аdmin завжди правий! Пункт 2. Якщо admin не правий, див. п.1!
|
|
| |
Nad | Дата: Субота, 28.05.2011, 18:31 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
| Як на Вашу думку, чи може Україна використати якимось чином досвід США з проблеми, що розглядається? Дякую.
|
|
| |
Kotovskiy | Дата: Середа, 28.11.2012, 13:12 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| На мою думку, Україна в певній мірі може використовувати досвід США тому що потрібно аналізувати їх проблеми і не допустити таких проблем у нас.
|
|
| |
antnyuk | Дата: Середа, 28.11.2012, 13:16 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я вважаю, що Україна на даний етап свого розвитку ще не зможе використовувати досвід США так як у США добре фінансується освіта, а Україні до такого етапу ще далеко........
|
|
| |
Kotovskiy | Дата: Середа, 28.11.2012, 13:19 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Так ви праві, але в Україні можна реформувати систему освіти. Тобто збільшення її фінансування.
|
|
| |
antnyuk | Дата: Середа, 28.11.2012, 13:22 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Можна, але якщо подивитися на те, як це виконується, то ми цієї реформи не побачимо.
Повідомлення відредагував antnyuk - Середа, 28.11.2012, 13:23 |
|
| |
Kotovskiy | Дата: Середа, 28.11.2012, 13:24 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| В нас ще країна молода, все в перспективі.
|
|
| |
antnyuk | Дата: Середа, 28.11.2012, 13:27 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| можливо, але я вважаю що держава для початку старатиметься покращити своє фінансове становище. :-(
|
|
| |
vitolko94 | Дата: Середа, 28.11.2012, 16:27 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Quote (Kotovskiy) В нас ще країна молода, все в перспективі. Саме так але, за достатньо короткий час в нас зявилося досить велика кілкість курмпованих чиновників :/
|
|
| |
fan-fan | Дата: Вівторок, 04.12.2012, 01:48 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| шановний antnyuk, та Kotovskiy, я розумію що наша країна молода та ще тільки на початку свого самостійного шляху , але ми цілком можем взяти ті галузі навчання які використовувалися в США для обдарованих школярів (50-60-ті роки ХХ століття), вони цілком реальні для ношої країни , і коштів тут не потрібно так багато затрачати, адже це не перебудова всієї системи навчання ,а це є тільки доповнення, і до того ж доповнення не погане. Навпаки нашій державі потрібні заклади для навчання обдарованих дітей , я повністю згодна що їм потрібне певне заохочення тобто виплати, такі які проводяться і в США, певні степендії підвищеного рівня , адже це не звичайні діти за ними майбутнє не тільки нашої країни, але й й і всього світу.!
Если девушка улыбается изо дня в день - это не значит, что её жизнь идеальна. Её улыбка - это символ надежды и силы.
|
|
| |
RUSLAN0000 | Дата: Понеділок, 10.12.2012, 11:12 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| fan-fan, я з Вами згідний, але як Ви сказали для заохочення обдарованих школярів потрібні підвищені стипендії, додати до цього заробітню плату педагогам які будуть їх навчати і формування шкіл, то потрібно залучити чимало коштів.
|
|
| |