Інтернет-залежні люди. І хто вони такі?
|
|
Alenchik | Дата: Вівторок, 13.10.2009, 21:03 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 1
Статус: Offline
| Є багато людей які "залежні" від мережі інтернет... І не від пошукової системи Googl, а від різних чатів, форумів, сайтів знайомств тощо... Що вони там шукають? Свою долю? Вірне чисте кохання? Чи просто їм немає чим зайнятися і вони "убивають" свій час? Я думаю саме КОХАННЯ...адже простіше познайомитись з людиною, яка сидить у себе вдома за своїм комп'ютером і також бажає знайомства....ніж іти, наприклад, в парк, зустріти дівчину яка тобі подобається, потім червоніти, нервувати і переживати відмовить вона тобі чи не відмовить... А що про це думаєте Ви?
|
|
| |
tulpashka | Дата: Середа, 14.10.2009, 09:29 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
Репутація: 0
| У мене така проблема з сином, 14 років. Вдома -війна за інтернет ( дякую чоловіку). Я сама інтернетом користуюсь, для пошуку потрібної інформаціі, а син тільки грає. Як його від комп"ютера одвадити????
|
|
| |
Prue | Дата: П'ятниця, 16.10.2009, 00:43 | Повідомлення # 3 |
Підполковник
Репутація: 10
| Quote (Alenchik) Я думаю саме КОХАННЯ... Яке кохання! У більшості людей що сидять на сайтах знайомств і у чатах є діти і внуки, сірий зачовганий светр, а поруч стоїть як мінімум літр!!!!
Все что не делается, делается к лучшему! Если только жизнь прожита для других, тогда её можно назвать полной.
|
|
| |
kergydy | Дата: Вівторок, 20.10.2009, 12:06 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
Репутація: 2
| "Ребята, не верьте девчатам из чата. У каждой есть дети и даже внучата. Еще борода и прокуренный свитер, А рядом стоит как минимум литр…" tulpashka, процитуйте цей вірш синові, то може допоможе.
Жить хорошо... а ХОРОШО жить - еще лучше!
|
|
| |
Чатланка | Дата: Середа, 21.10.2009, 12:13 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| kergydy, а я знаю ще таке: Девчата, не верьте ребятам из чата. Им по полгода не платят зарплату, У них есть живот и жена на диване, И зубы вставные в граненом стакане
|
|
| |
Один | Дата: Середа, 21.10.2009, 14:55 | Повідомлення # 6 |
Майор
Репутація: 2
| Quote (tulpashka) а син тільки грає. Як його від комп"ютера одвадити???? відключити на місяць інтернет, думаю допоможе. Ось тут теж непогані рекомендації. http://www.sunhome.ru/journal/13104Додано (21.10.2009, 14:55) --------------------------------------------- http://www.sunhome.ru/journal/13104 http://www.liveinternet.ru/users/wineryan/post25454985/
|
|
| |
alosha1993 | Дата: Понеділок, 17.10.2011, 10:53 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| більшість сучасної молоді залежні від інтернету, потрібно хоть інколи заглядати в книжку.
Я студент Уманського Педагогічного Університету ім Павла Тичини
|
|
| |