Будь самим собою!
|
|
студент | Дата: П'ятниця, 16.05.2008, 18:36 | Повідомлення # 16 |
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 2
Статус: Offline
| Это означеет, жить сердцем, а не разумом!
|
|
| |
Провідник | Дата: Середа, 28.05.2008, 01:39 | Повідомлення # 17 |
Генерал-майор
Репутація: 1
| Ні потрібно жити повноційно, а не вибирати жити серцем чи розумом. "Разом ми сила", коли ти зібраний ти особистість...
Каждый человек, подобно луне, имеет свою неосвещенную сторону, которою он никому не показывает.
|
|
| |
minus | Дата: Середа, 28.05.2008, 14:21 | Повідомлення # 18 |
Підполковник
Репутація: 7
| Quote (Dakota) І не має такої людини, яка скрізь є собою. Хотів би зазначити, що такі люди є і до того ж діляться на дві категорії. Одних ми називаємо геніями і мессіями, інших - навіженими і психами (насправді між цими категоріями межа така тонка, що її майже непомітно) Quote (Tiagai_Ivan) А до застосування сили приходять тільки слабкі! Каламбурщик ти, Ваня
93! 93 93/93!
Повідомлення відредагував minus - Середа, 28.05.2008, 14:21 |
|
| |
Ойра | Дата: Неділя, 08.06.2008, 09:39 | Повідомлення # 19 |
Група: Видалені
| Quote (Провідник) слово має більшу силу, навчися цим користуватися і тобі непонадобиться інша зброя.... Якби це було дійсно так, то люди давно б уже не воювали, а тільки говорили Погодься, що війни розпочинають далеко не такі вже і дурні люди, навіть, думаю, розумніші за нас тут всіх разом узятих
|
|
| |
Провідник | Дата: Понеділок, 09.06.2008, 00:49 | Повідомлення # 20 |
Генерал-майор
| Quote (Ойра) Якби це було дійсно так, то люди давно б уже не воювали, а тільки говорили Погодься, що війни розпочинають далеко не такі вже і дурні люди, навіть, думаю, розумніші за нас тут всіх разом узятих Но це ти звісно перебільшуєш нас разом взятих більше розумніших. А війна це також вихід, але швидкий "Мета виправдовує засоби", коли потрібно когось підбити і обманути, ось початик війни.... А сам ти настоящий це та людина яка встає вранці іде в вану вмивається і бачить в дзеркалі себе настоящого. Подивіться самі зрозумієте.....
Каждый человек, подобно луне, имеет свою неосвещенную сторону, которою он никому не показывает.
|
|
| |
Ойра | Дата: Вівторок, 10.06.2008, 16:02 | Повідомлення # 21 |
| Quote (Провідник) А сам ти настоящий це та людина яка встає вранці іде в вану вмивається і бачить в дзеркалі себе настоящого. Подивіться самі зрозумієте..... Дивилась... сама собі подобаюся...
|
|
| |
Провідник | Дата: Вівторок, 10.06.2008, 22:25 | Повідомлення # 22 |
Генерал-майор
| А я собі спочатку ні... От коли вмиюся і побриюся от і інше діло....
|
|
| |
Ойра | Дата: Четвер, 12.06.2008, 18:31 | Повідомлення # 23 |
| Quote (Провідник) А я собі спочатку ні... От коли вмиюся і побриюся от і інше діло.... Ну от частіше мийся і брийся, а кісточки тобі вже і так усі перемили
|
|
| |
Viktor | Дата: П'ятниця, 13.06.2008, 10:40 | Повідомлення # 24 |
Рядовий
Репутація: 0
| Образ женщины это лоскутное одеяло ейо желаний, а образ мужчины это жорсткая конструкцыя его поступков.
Повідомлення відредагував Viktor - П'ятниця, 13.06.2008, 12:08 |
|
| |
Ойра | Дата: П'ятниця, 13.06.2008, 23:57 | Повідомлення # 25 |
| Viktor, чи то так дуже зарозумно, чи так дуже безграмотно, але не збагну, що до чого
|
|
| |
Провідник | Дата: Субота, 14.06.2008, 00:25 | Повідомлення # 26 |
Генерал-майор
| Скажу простіше, просто ваші (дівочі) дії йдути по кривій, а наші по ламаній. У вас якось все гладко получається...
|
|
| |
Ойра | Дата: Субота, 14.06.2008, 09:05 | Повідомлення # 27 |
| Провідник, а у мене по прямій! Я от не знаю, чого тобі модерато і адмін нічого не кажуть, колои ти вільгарно висловлюєшся? Все, що ти хочеш сказати можна сказати і в пристойних рамках!
|
|
| |
Провідник | Дата: Субота, 14.06.2008, 14:22 | Повідомлення # 28 |
Генерал-майор
| Кажуть, точніше казали... Ну і де я ток недостойно висловлююся??? А якщо висловлююсь то прото незнаходю інших слів якіб так влучно переносили весь смисил моєї думки.....
|
|
| |
Ойра | Дата: Вівторок, 24.06.2008, 13:10 | Повідомлення # 29 |
| Quote (Провідник) А якщо висловлююсь то прото незнаходю інших слів якіб так влучно переносили весь смисил моєї думки..... А в своїй сім"ї ти тож будеш так висловлюватися "культурно" чи ще "культурніше" ? Там ти уже точно будеш сам собою!
|
|
| |
Dana | Дата: Понеділок, 13.04.2009, 10:54 | Повідомлення # 30 |
Рядовий
Репутація: 0
| Бути собою - це можливість самовиразитися,коли для цього є певні перепони, тобто це вміння відстоювати свою думку.
|
|
| |