Чи можна кохання описати трьома словами?
|
|
msineta | Дата: Середа, 18.03.2009, 13:49 | Повідомлення # 16 |
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
| Я все ж стараюсь віднайти В тобі хоч крихту оптимізму. Брязчать осколки самоти, І ми з тобою- зовсім різні. Між сірих шумів теплих днів Й заграви сонячного літа Мені звучатиме той спів, Та пісня, радістю зігріта. Свій синій погляд в тиху даль Ти відведедеш так ніжно- мрійно. Мою розхристану печаль Залишиш знову безнадійно. Душа шептатиме "люблю", Та вголос крикнути не схоче, І, мов у світло кришталю, В твої дивитиметься очі. А потім впаде на асфальт, Ударившись об твердь трагізму, І буде вкотре привикать, Що ми з тобою- зовсім різні. Це моя точка зору щодо цього питання.
Sineta
|
|
| |
Mavpochka | Дата: Середа, 18.03.2009, 14:45 | Повідомлення # 17 |
Рядовий
| Кохання......дивно, яке малесеньке слово може містити у собі такий глибокий зміст.Як гармонійно можуть поєднуватись у ньому і радість і смуток, неймовірне окрилення і в той же час нестерпні муки.Як йому легко вдається піднести нас вище хмар, а вже за якусь мить воно може спопелити до тла. Інколи мені здається, що хтось просто грається з нами, вправно користуючись цією могутньою зброєю.Можливо й справді є такий собі Амур, і його стріли вправно влучають у людські серця.Тільки через його підстаркуватість, чи може не точну стрілецьку влучність, кохання буває нероздільним.А можливо це такий відвар, від якого сп"яніти повинні обидвоє, чи інфекція яка передається повітряно-капельним шляхом, але імунітет у деяких людей ну дуже вже сильний.Але як би там не було, "щасливий той, кого торкнулося це диво, нещасний хто кохання не пізнав..."
|
|
| |
Prue | Дата: Вівторок, 24.11.2009, 00:07 | Повідомлення # 18 |
Підполковник
Репутація: 10
| Це повага, довіра, турбота!!!
Все что не делается, делается к лучшему! Если только жизнь прожита для других, тогда её можно назвать полной.
|
|
| |
kergydy | Дата: Четвер, 26.11.2009, 12:26 | Повідомлення # 19 |
Лейтенант
Репутація: 2
| Quote (Prue) Це повага, довіра, турбота!!! Ого! тоді під цю планку можна будь-кого підвести. Принаймні осіб 5 набереться, якщо ти також умієш поважати, довіряти, турбуватися. Як на мене, то все залежить від людини: одній треба говорити слова кохання безкінечно, а іншій слово сказв, і вже розтанула або злякалася.
Жить хорошо... а ХОРОШО жить - еще лучше!
|
|
| |
Prue | Дата: Четвер, 26.11.2009, 21:16 | Повідомлення # 20 |
Підполковник
Репутація: 10
| коли Quote (kergydy) і вже розтанула або злякалася. то це не кохання
Все что не делается, делается к лучшему! Если только жизнь прожита для других, тогда её можно назвать полной.
|
|
| |
red | Дата: П'ятниця, 27.11.2009, 19:01 | Повідомлення # 21 |
Генерал-майор
Група: Модератори
| Все правильно все залежить від людини, і кохання трьома словами не опишиш тому, що це почуття не має меж.......
|
|
| |
savradim | Дата: Субота, 28.11.2009, 17:57 | Повідомлення # 22 |
Генерал-майор
Репутація: 8
| Quote (red) кохання трьома словами не опишиш тому, що це почуття не має меж....... Як же ж гарно сказано.
Войско баранов, возглавляемое львом всегда одержит победу над войском львов, возглавляемых бараном. Каждый человекспособен на многое, но не каждый знает на что онспособен!!!
|
|
| |
red | Дата: Субота, 28.11.2009, 18:13 | Повідомлення # 23 |
Генерал-майор
| Правда завжки гарна.
|
|
| |
RodionShestopalko | Дата: Понеділок, 30.11.2009, 05:24 | Повідомлення # 24 |
Підполковник
Репутація: 3
| я вона ми
Стабільність - запорука успіху!
|
|
| |
Лесюнчик | Дата: П'ятниця, 18.12.2009, 09:15 | Повідомлення # 25 |
Рядовий
| Звичайно, можна: НА ВСЕ ЖИТТЯ!!!!!!
|
|
| |
olga-tychonenko12 | Дата: П'ятниця, 18.12.2009, 09:16 | Повідомлення # 26 |
Лейтенант
| Я тебе люблю! І все...
Ольга
|
|
| |
red | Дата: Субота, 19.12.2009, 19:33 | Повідомлення # 27 |
Генерал-майор
| Quote (olga-tychonenko12) Я тебе люблю! І все... Боюся це ще не все, сказати це може кожен, але...
|
|
| |
savradim | Дата: Неділя, 20.12.2009, 10:26 | Повідомлення # 28 |
Генерал-майор
Репутація: 8
| Це почуття не можливо описати словами.
Войско баранов, возглавляемое львом всегда одержит победу над войском львов, возглавляемых бараном. Каждый человекспособен на многое, но не каждый знает на что онспособен!!!
|
|
| |
Светік | Дата: Понеділок, 21.12.2009, 11:17 | Повідомлення # 29 |
Рядовий
| Я ТЕБЕ КОХАЮ -ось три слова, які можуть описати почуття, та й ще додайте до них емоцій та відчуттів і у вас виникне взаємна любов.
Повідомлення відредагував Светік - Понеділок, 21.12.2009, 11:18 |
|
| |
Оце_так | Дата: Понеділок, 21.12.2009, 22:12 | Повідомлення # 30 |
Майор
| Описую кохання трьома словами: "Пришел, увидел, победил"
|
|
| |