Шановні форумчани! Просимо створювати інформативні та змістовні повідомлення. Кожне повідомлення, яке не відповідає тематиці, містить лише смайл або два-три слова, розцінюється як флуд (пустослів'я) і підлягає видаленню. Недотримання цих правил і правил форуму та ігнорування зауважень адміністрації може призвести до бану, який передбачає заборону учаснику спілкуватись на форумі.
[
Нові повідомлення ·
Учасники ·
Пошук ·
RSS ] |
В пошуках щастя
| |
Sokol85 | Дата: Неділя, 01.06.2008, 09:27 | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 3
Статус: Offline
| Были времена, когда глядел я на женщин сквозь пальцы, а на мир в оба глаза. Мечтал о сокровищах, найти клад, а затем обрести невесту, жениться. Год за годом текли года, влекомый обманным чувством, я искал сокровища. Однажды, копая колодец, моя лопата воткнулась во что-то твёрдое. Сердце моё замерло, подумал: "Сундук с драгоценностями". Действительно, я наткнулся на ящик. Но он оказался железным, а не золотым. На ящике висел большой замок. Сердце моё рвалось и билось. Я воображал, что железный ящик полон драгоценностями. С большой страстью открываю замок и поднимаю крышку ящика. А в нём оказался ещё один ящик, тоже железный. Открываю этот ящик, а в нём лежит свёрнутый листок бумаги. Я развернул этот листок, а на нём надпись: "Тот, кто ищет сокровища, на дно морское погружается". Бросил я лопату и отправился к морю. Придя, не раздумывая, бросился я в море и погрузился на дно морское. И достал я со дна моря сундук золотой. Он весь был украшен разноцветными узорами из бриллиантов. На сундуке, помимо всего, висело семь золотых замков. Один за одним открыл все замки и поднял крышку сундука, и в нём оказался ещё один небольшой сундучок, тоже весь из чистого золота. И на этом сундучке висел золотой замок. Открываю замок, поднимаю крышку сундучка, и в нём лежит свёрток из бумажного листа. Я развернул этот листок, а на листе было написано следующее: "О мудрец! Что такое женщина, и что такое золото? - От прикосновения к женщине сердце пламенеет. - От прикосновения к золоту сердце холодеет. - От женщины сердце смягчается. - От золота сердце черствеет. - Золото ты хранишь, а женщина тебя хранит. - Золото ты любишь, а женщина тебя любит. - Сердце, любящее женщину наполнено лучами света. - Сердце, любящее золото, наполнено тревогой. - Женщина тебя спасёт, золото тебя погубит. - Женщина - жизнь. - Золото - слиток. - Женщина рожает. - Золото убивает." Свернул я с любовью этот листок и аккуратно положил в свой нагрудный карман, под которым билось наполненное лучами света и влюбленное в женщину сердце. Затем закрыл я этот сундук золотой и бросил его обратно в море. Разлюбил я с тех пор этот мир необъятный и полюбил женщин. И гляжу я с тех пор на этот мир сквозь пальцы, а на женщин в оба глаза.
Пока живу - надеюсь
|
|
| | |
Sokol85 | Дата: Понеділок, 09.06.2008, 21:52 | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Ойра как ты воспринимаеш мир???? Ты ищеш во всё негатив
Пока живу - надеюсь
|
|
| |
Провідник | Дата: Понеділок, 09.06.2008, 22:04 | Повідомлення # 4 |
Генерал-майор
Репутація: 1
| Ми шукаємо негати тоді коли тут багато позитиву (це деякі люди). Но не я. Неодні гроші світу незможуть тебе зробити щасливим. А якщо чесно, тоб взав краще золото. Чому?? Тому , що в мене немає такої людини за якуб я все віддав...
Каждый человек, подобно луне, имеет свою неосвещенную сторону, которою он никому не показывает.
|
|
| |
Ойра | Дата: Вівторок, 10.06.2008, 16:18 | Повідомлення # 5 |
Група: Видалені
| Quote (Провідник) А якщо чесно, тоб взав краще золото. Чому?? Тому , що в мене немає такої людини за якуб я все віддав... Думаю, що це не так! Ти на себе просто постійно наговорюєш! Я не знаю причини, але думаю, що у тебе ранима душа і тебе хтось здорово образив. А ще я думаю, що якби від твого золота залежало життя хоча б однєї людини, ти відмовився б від золота. Можеш мені заперечувати, але я не прийму твоїх заперечень, бо давно уже читаю твої повідомлення, а я майбутній психолог як-неяк Quote (Sokol85) Ойра как ты воспринимаеш мир???? Ты ищеш во всё негатив Sokol85, невже ж ти не бачиш моїх смайликів???
|
|
| |
Djuice | Дата: Неділя, 23.11.2008, 15:09 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
Репутація: 0
| Всім фізкультпривіт! Я вже 2 день на цьому форумі і от вирішив зареєструватися... Мене сюди занесло розбите серце: 2 дні тому наші дороги з Настею розійшлися.... І от вже 2 дні не їм майже нічого і мало сплю. Не можу позбутися думок про неї навіть на декілька миттєвостей... Вона надовго (якщо не назавжди) засіла в моєму серці. Так от, до теми. В деякому розумінні ця притча про мене. Я мріяв з дитинства "легких грошей". Навіть не так давно в надії "легко" заробити грав в лотерею. Але після "головокружачої" зустрічі з вищезгаданою особистістю моє ставлення змінилось. І тепер "гляжу я на этот мир сквозь пальцы, а на женщин в оба глаза." P.S. поділіться, будь - ласка, як довго у вас тривав період "акліматизації" після втраченого кохання, просто цікаво
Те, що нас не вбиває, робить нас сильнішими....
Повідомлення відредагував zagadkova_dysha_liruka - Субота, 07.02.2009, 14:28 |
|
| |
irina-gurzan | Дата: Понеділок, 24.11.2008, 10:48 | Повідомлення # 7 |
Сержант
Репутація: 2
| Знаєте,може я мрійниця,та все ж,я вірю що кохання-найкраща річ в житті!!!Так,ми-дівчата.Іноді буваємо нестерпними,та все ж ,ми хороші!Ніяке золото,ніякі гроші,жодні цінності не зрівняться з величезними почуттями,коли живеш заради коханого,намагаєшся зробити для нього все!Робиш будь-що,а думаєш про кохану людину,і знаєш,що це взаємно,що ти також потрібний комусь,що хтось також думає і піклується про тебе... Ось це і є щастям!!!!!! І не кажіть,що так може говорити лише закохана людина,бо я тиждень назад також розійшлась з коханим.Просто ніколи не можна втрачати віру в те,що все відбувається в нашому світі на краще.Не можна втрачати оптимізму!!!Ось тоді ти будеш щасливим...
Життя чудове!!!
Повідомлення відредагував zagadkova_dysha_liruka - Субота, 07.02.2009, 14:24 |
|
| |
kergydy | Дата: Четвер, 26.11.2009, 12:37 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
Репутація: 2
| Sokol85, ну ти даєш! Жінка - це те саме золото або ще гірше! Quote (Sokol85) От прикосновения к золоту сердце холодеет. ще й як захолонути може, кригою взятися. Quote (Sokol85) От золота сердце черствеет. - коли жінка зраджує теж черствіє. Quote (Sokol85) Золото ты хранишь, а женщина тебя хранит. - не завжди, я золото витрачаю на жінку Quote (Sokol85) Сердце, любящее золото, наполнено тревогой. - а наповнене серце жінкою ще більшу тривогу несе. Quote (Sokol85) Женщина тебя спасёт, золото тебя погубит. - жінка погубить, для якої золото шукаєш. Не буду продовжувати в тому ж дусі, тому що золото заради жінки, значить жінка гірше золота.
Жить хорошо... а ХОРОШО жить - еще лучше!
|
|
| |
RodionShestopalko | Дата: Понеділок, 30.11.2009, 05:32 | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| може я мрійник,та все ж,я вірю що кохання-найкраща річ в житті!! на всі 100%згодний
Стабільність - запорука успіху!
|
|
| |
anosinska | Дата: Вівторок, 27.09.2011, 12:15 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| згодна...мрійників 2
|
|
| |
vikasv2012 | Дата: Вівторок, 27.09.2011, 12:18 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Щастя не потрібно шукати воно само тебе найде!!!
Святецька Вікторія
|
|
| |
hoch1994 | Дата: Вівторок, 27.11.2012, 09:36 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Так життя прекрасне
ФФВ 11група
|
|
| |
Alionka | Дата: П'ятниця, 30.11.2012, 21:20 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Гідною щастя людина стає тільки прагнучи його досягнення, ведучи активний пошук форм життєдіяльності, що забезпечують моральну вдоволеність. Щастя завойовується й виробляється, а не дістається в готовому вигляді з рук благодійника (О. І. Писарєв). «Очікування» щасливої миті грунтується на розумінні щастя як сприятливої долі й тільки. Разом із тим праві й ті, хто вважає, що «людина, котра присвятила себе гонитві за повним щастям, буде найнещасливішою з людей».
|
|
| |
|