Лист коханому
|
|
mariwa-23 | Дата: Четвер, 22.04.2010, 22:37 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
| Лист коханому Привіт коханий! Як довго ми набачились Пройшов вже рік Скоро й другий пролетить А ти далеко… Не зі мною… А з іншою десь поруч Цілуєш її, Обіймаєш А мене, єдину, Що кохає тебе не бажаєш.
|
|
| |
red | Дата: Понеділок, 28.01.2013, 22:03 | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
Група: Модератори
Репутація: 2
| Quote (mariwa-23) Привіт коханий! Як довго ми набачились Пройшов вже рік Скоро й другий пролетить А ти далеко… Не зі мною… А з іншою десь поруч Цілуєш її, Обіймаєш А мене, єдину, Що кохає тебе не баж Cумно дуже...
|
|
| |
yanayamko | Дата: Середа, 20.02.2013, 13:31 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата (red) Cумно дуже... ціква РИМА!Додано (20.02.2013, 13:31) ---------------------------------------------
![ax](http://pedagogika.at.ua/smails/ax.gif) Додано (20.02.2013, 13:31) ---------------------------------------------
Цитата (yanayamko) ціква РИМА! точніше її відсутність
|
|
| |
malinca2013 | Дата: Неділя, 24.02.2013, 15:00 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Не тільки вірш сумний ,а й те,що маємо, не цінуємо- втративши плачемо.Лейтенант ,ти обов*язково знайдеш людину ,яка цінуватиме тебе.
Повідомлення відредагував malinca2013 - Неділя, 24.02.2013, 15:14 |
|
| |
stasia-735 | Дата: Неділя, 24.02.2013, 17:21 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Як вам мій варіант нещасного кохання? Можливо це надто пафосно, але все ж...
Як світло, якбагряно, як мрійливо Дивитися напосмішку твою, Кохати тебепросто не можливо Проте я все такитебе люблю! Твоя душа, ціруки, це обличчя У мене проживаютьу думках! Здається я кохаютебе вічно, Та це лиш мить укольорових снах! Твій поглядзмушує мене кричати, Я хочу крикнути:ТЕБЕ ЛЮБЛЮ! Проте коханнярадить мені промовчати, Про ЦЕ тобі навушко промовчу!.. Пробач…та я дотебе тихо підійду, Не бійся, потім ятебе залишу, Промовлю: Я ТЕБЕЛЮБЛЮ! Але увідповідь почую тишу…
|
|
| |
marina_zhuravel | Дата: Неділя, 24.02.2013, 17:29 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата (stasia-735) Скоріше сумно, чим пафосно...
|
|
| |
stasia-735 | Дата: Неділя, 24.02.2013, 17:33 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| думаєш? на мою думку, забагато - "я тебе люблю".. якщо читати це коханій людині, може не зрозуміти крику душі) Додано (24.02.2013, 17:33) --------------------------------------------- думаєш? на мою думку, забагато - "я тебе люблю".. якщо читати це коханій людині, може не зрозуміти крику душі)
|
|
| |
marina_zhuravel | Дата: Неділя, 24.02.2013, 17:35 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Кодmarina_zhuravel думаєш? на мою думку, забагато - "я тебе люблю".. якщо читати це коханій людині, може не зрозуміти крику душі)
а мені здається, коли любиш - то слова зайві!лишк сам погляд чого коштує, усмішка!)
|
|
| |
stasia-735 | Дата: Неділя, 24.02.2013, 17:38 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата слова зайві!лишк сам погляд чого коштує, усмішка ну сидить перед тобою хлопець і мовчки дивиться на тебе і усміхається. Що ти подумаєш? зразу про його несамовите кохання до тебе?
|
|
| |
marina_zhuravel | Дата: Неділя, 24.02.2013, 17:42 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Кохайте і будьте коханими!Хай буде все взаємно і без болю! Додано (24.02.2013, 17:42) --------------------------------------------- stasia-735, в словах може бути неправда, а в погляді -ніколи!)
|
|
| |
stasia-735 | Дата: Неділя, 24.02.2013, 17:43 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата (marina_zhuravel) Кохайте і будьте коханими!Хай буде все взаємно і без болю! Цілком погоджуюсь! :) хай все в нас буде добре! а то ці нерозділені почуття нікому не треба! а якщо вже з"являється така ситуація, то треба подавляти це і не давати розгорітися. Бо нічого хорошо не вийде!
|
|
| |
ole4ka-skay | Дата: Неділя, 24.02.2013, 17:51 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Цитата (stasia-735) Як світло, якбагряно, як мрійливо Дивитися напосмішку твою, Кохати тебепросто не можливо Проте я все такитебе люблю! Твоя душа, ціруки, це обличчя У мене проживаютьу думках! Здається я кохаютебе вічно, Та це лиш мить укольорових снах! Твій поглядзмушує мене кричати, Я хочу крикнути:ТЕБЕ ЛЮБЛЮ! Проте коханнярадить мені промовчати, Про ЦЕ тобі навушко промовчу!.. Пробач…та я дотебе тихо підійду, Не бійся, потім ятебе залишу, Промовлю: Я ТЕБЕЛЮБЛЮ! Але увідповідь почую тишу… чудовий, але занадто сумний, неоьхідно завжди вірити у почуття і не розмінюватися на маленькі інтрижки
|
|
| |
stasia-735 | Дата: Неділя, 24.02.2013, 17:55 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Цитата (ole4ka-skay) маленькі інтрижки я не думаю, шо вірш спрямоватий на розкриття суті маленьких інтрижок.. це щось більш високе.. можливо по-дитячому наївне, але явно не безглузде почуття!
|
|
| |
ole4ka-skay | Дата: Неділя, 24.02.2013, 18:11 | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| marina_zhuravel, дійсно головне щоб все було взаємно! Додано (24.02.2013, 18:11) --------------------------------------------- stasia-735, як на мене то якщо почуття є то вони явно не безглузді
|
|
| |