Шановні форумчани! Просимо створювати інформативні та змістовні повідомлення. Кожне повідомлення, яке не відповідає тематиці, містить лише смайл або два-три слова, розцінюється як флуд (пустослів'я) і підлягає видаленню. Недотримання цих правил і правил форуму та ігнорування зауважень адміністрації може призвести до бану, який передбачає заборону учаснику спілкуватись на форумі.
А я писать твори в школі не любив, але також пишу вірші, бо вірші линуть від душі. Частіше пишу, коли дипресія. Вірші настільки сумні, що не хочеться ділитись своіми сумним словами. Скоро думаю напишу щось веселе, і одразу дам всім почитать. There is somesing behind the throne greater than the king himself. Sir William Pitt.:"House of lords", 1770
Не пам'ятаю,що перше написала, якщо не помиляюсь, то пісню. Чудово вийшло, як для першого разу. Музику до неї також писала сама, жаль але не можу її знайти... Отак і пропадають шедеври дитинства. Посміхнись! Життя - прекрасне!!!
Вперше я почала писати в школі у класі 7. Коли нам сказали написати твір я , на диво і для себе, запитала чи не можна написати віршем і мені дозволили, вірш вийшов не поганий, жалко тільки, що я його не зберегла.
А я свій перший вірш написала у 9 років весною ідучи із школи додому
Додано (22.04.2010, 22:47) --------------------------------------------- Мій перший вірш *** Справді, гарно тут. І білі піски берегів, І цей шум морський, І ласкавий, Морський вітерець, І солона, прозора вода, І скелі видніють вдалині. А он і кораблик З алими парусами, І мрії мої з ним пливуть! Кудись вдаль… Куди? Не знаю!...
Перша моя поетична струна у душі, зазвучала у 8 років. Музика дощу зачарувала менеі в моємо серці щось народилося, тепле велике нестримне... натхнення до написання віршів
Дощик пройшов, Веселку знайшов. На листочках крапелинки, Грають срібні павутинки!