Шановні форумчани! Просимо створювати інформативні та змістовні повідомлення. Кожне повідомлення, яке не відповідає тематиці, містить лише смайл або два-три слова, розцінюється як флуд (пустослів'я) і підлягає видаленню. Недотримання цих правил і правил форуму та ігнорування зауважень адміністрації може призвести до бану, який передбачає заборону учаснику спілкуватись на форумі.
[
Нові повідомлення ·
Учасники ·
Пошук ·
RSS ] |
Непридумані історії студента
| |
Шарапов | Дата: Четвер, 15.05.2008, 22:28 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
| В Харківському юридичному інституті (нині академія) працював професор Жерьобкін, читав лекції по логіці. Студенти любили його за винятковий розум. Одного разу приймає Жерьобкін екзамен у заочника, а він в формі підполковника міліції. Жерьобкін слухав його відповідь і потім задумливо сказав: - Я зрозумів, що з логікою, Ви товариш лейтенант, освоїлись. Ставлю Вам оцінку "добре". Заочник зрадів, подякував, але зауважив: - Я не лейтенент, а підполковник. Жерьобкін відповів: - Прошу вибачення, я у Ваших званнях як Ви у логіці ! І ще одна бувальщина. Я співав в хорі чоловічому, в юридичному інституті і через виступ пропустив залік по теорії держави і права, який потрібно здавати на першому курсі, після першого семестру. Одним словом з"явився "хвіст". Я прибіг на кафедру теорії держави і права: - Де теорію приймають і хто? Мені сказали 508 аудиторія, професор Горшеньов. Я прибіг, бачу поперед мене чоловіки три в черзі, теж очевидно з з "хвостом". Зайняв чергу і від підручника відірватись не можу, дійшла черга, я зайшов подав залікову книжку, витягнув білет і давай готуватись. Два питання в білеті ніби то знайомі, третє товариш допоміг, що сидів поряд. Пішов здавати з думкою, що три бали буде. Відповідав впевнено, навіть на додаткові питання відповів і професор сказав: - Мені сподобались Ваші думки ставлю Вам "відмінно". Відкрив мою залікову, довго листав, а потім мовив: - Як Ви сюди попали, тут четвертий курс здає екзамен з проблем теорії держави і права. Прийдете до мене на четвертому курсі і я Вам поставлю "відмінно" без екзамену . Професор своє слово здержав коли я вже був на четвертому курсі. Згадав мене і ми довго сміялись.
Слава Україні
Повідомлення відредагував Шарапов - Четвер, 15.05.2008, 22:35 |
|
| |
lena | Дата: Вівторок, 02.02.2010, 14:39 | Повідомлення # 2 |
Полковник
Репутація: 3
| Профессор, извините — я проспал. — Надеюсь, не один? — Один… — Два, идите. — Подождите. Я скажу все начистоту. Один… на один. — Два, идите. — Нет, на два… — Это уже интересно. Так один на один или один на два? — На один… нет на два, нет на один… Вспомнил, сначала был один на один, а потом один на два. — И сколько же всего? — Четыре, профессор! — Не четыре, а два. Зачетку. — Подождите, профессор, я подумаю еще. Один на один и еще на два, и еще кто-то, по-моему, приходил. Всего пять, профессор! — Ладно, три. За наглость. — Четыре, профессор, умоляю, у меня стипендия! — Три, у меня математика. — Четыре, профессор! У меня жена беременная. — Давно? — С самого утра. — А у меня с утра радикулит. Идите, три. — Четыре! — Три! — Четыре! — Три! — Четыре, профессор! Где тереть? — Ну хорошо, четыре. И чтобы я больше вас не видел. — Ладно, ставьте два и я приду на пересдачу. — Вот ваши пять… — С плюсом… — С плюсом. — И повышенная… — Ну это уже слишком! — Я могу и на пересдачу прийти. — Не надо, и повышенная. — И беременной жене. Она ждет в коридоре. — Что ждет, ребенка?! — Нет, повышенной. — Ладно и жене, только побыстрее уходите. — Как же так, профессор, а на крестины? — Какие крестины. — Нашего сыночка… — Вы издеваетесь? — Вы что, не любите детей? — Я не люблю детей?! Да на свете нет человека, кто бы их так любил. — Тогда приходите, будете ему крестным. — Ну если крестным… Я подумаю. — Вот и прекрасно. Кстати, а где мы будем жить? — Жить?! — Ну не может же ваш крестник жить в общежитии. — Конечно, не может. — Вот и чудесно, сегодня мы с Люсей к вам и переезжаем. Сколько у вас комнат? — Три. — А человек? — Я один. Жена давно умерла, а дети живут отдельно. Знаете, иногда бывает так пусто. Теперь мы будем все вместе обедать, а по вечерам пить чай и смотреть телевизор. — Об этом не может быть и речи. Трехкомнатную мы разменяем на двухкомнатную и комнату… для вас. — Но вы хотя бы будете привозить ребенка на воскресенье? — Какого ребенка? — Моего крестника. — Вы с ума сошли. Никакого ребенка не будет. Завтра же пошлю Люську делать аборт. И вообще, на фига мне эта Люська с моей повышенной и квартирой… Что с вами профессор? Вы же еще не успели поставить мне оценки! …Через три дня состоялись похороны. Сильнее всех рыдал какой-то студент в рваном пальтишке и ушанке набекрень. Он плакал так сильно, как может плакать только человек потерявший в один день отца, жену, ребенка, кров и всякое будущее…
Повідомлення відредагував lena - Вівторок, 02.02.2010, 14:41 |
|
| |
irinagerasimchuk | Дата: Четвер, 07.10.2010, 15:46 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
Репутація: 0
| Студент заходить у їдальню, бажаючи перекусити, але бачить, що залишилося тільки одне порожнє місце біля професора. Ну, робити чогось, сідає. Професор повертається до нього і гворит: - Гусак свині не товариш. Студент встає і говорить: - Ну, добре, я полетів! Професор вирішує помститися студенту на іспиті. От, цей студент приходить на іспит. Професор дає йому самий складний квиток. Студент без зволікання відповідає на "5". Професор задає додаткові питання, але студент і на них з легкістю відповідає. Тоді професор запитує: - Студент, представте, ви йдете по дорозі і бачите: коштує мішок із золотом і мішок з розумом, що ви візьмете?! - Ну, із золотом звичайно! - А я б узяв з розумом, - говорить професор. - Ну правильно, кому чого не вистачає! - Вашу заліковку, - кричить професор. Студент дає. Професор пише там "козел", і віддає студенту. Той не дивлячись кладе у кишеню й іде, але через п'ять хвилин повертається, протягає заліковку професору і говорить: - Ну як вам не соромно, професор, розписалися, а оцінку не поставили.
|
|
| |
|