Шановні форумчани! Просимо створювати інформативні та змістовні повідомлення. Кожне повідомлення, яке не відповідає тематиці, містить лише смайл або два-три слова, розцінюється як флуд (пустослів'я) і підлягає видаленню. Недотримання цих правил і правил форуму та ігнорування зауважень адміністрації може призвести до бану, який передбачає заборону учаснику спілкуватись на форумі.
Я не погоджуюсь, тому що не всі батьки мають змогу користуватися інтернетом, особливо сільське населення, а що вже говорити про бабусь які виховують онуків. Це можливо лише як один із варіантів, або способів звітності про успішність.... Найважча втрата - втрата часу.
якщо батьки не цікавились навчанням дитини, не дивилися в простий щоденник (паперовий), то й вони не будуть дивитися і в електорнний, це заєве використання коштів держави.
Я не погоджуюсь, тому що не всі батьки мають змогу користуватися інтернетом, особливо сільське населення, а що вже говорити про бабусь які виховують онуків...
Додано (21.02.2013, 20:09) --------------------------------------------- можливе це і гарний спосіб контролю,але якщо дійсно немає можливості виходу в інтернет?
на мою думку, в Україні ще недостатньо розвинена в технічному параметрі. Віддалені села взагалі немають доступу до інтернету не кажучи вже, про доступ всіх сімей школярів. крім доступу ще і повинні бути знання користування інтернетом і електронним щоденнико. тому можу скавзати, що україна не готова ще до такого нововедення.