Яких дітей називають "Важкими"
|
|
kuchma | Дата: Субота, 03.05.2008, 01:24 | Повідомлення # 16 |
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 7
Статус: Offline
| Quote (Інусік) Важкі діти ті, що багато їдять!!! я повністю згоден. ПОТРІБНО МИСЛИТИ ПРАКТИЧНО,ЯК ІНУСІК)))
|
|
| |
Ananasik | Дата: Вівторок, 13.05.2008, 18:46 | Повідомлення # 17 |
Підполковник
Репутація: 12
| Важкі діти,томущо їх батьки дуже розбещують,а потом думають чого в мене така дитина
|
|
| |
Ann_ukr | Дата: Понеділок, 19.05.2008, 14:28 | Повідомлення # 18 |
Рядовий
Репутація: 0
| Важких дітей не бувае,бувае не правильний підхід до учнів.
|
|
| |
natalia_oeaep | Дата: П'ятниця, 20.06.2008, 12:00 | Повідомлення # 19 |
Сержант
| Quote (Ann_ukr) Важких дітей не бувае,бувае не правильний підхід до учнів. Слова справжнього вчителя! От чи вистачить часу, сил і бажання знаходити той правильний підхід, коли урок триває всього 45 хв., а учнів у класі більше 20?
Все получится! http://evrodiplom.eu
|
|
| |
litlledoll | Дата: Вівторок, 25.11.2008, 11:37 | Повідомлення # 20 |
Рядовий
| важкі діти це діти які живуть у своєму власному світі і за своїми правилами
юмв
|
|
| |
Mashulya | Дата: П'ятниця, 05.06.2009, 14:05 | Повідомлення # 21 |
Рядовий
| Тежелие,это те дети к которым надо индивидуальный подход,и как в учёбе,и как в семье
|
|
| |
red | Дата: П'ятниця, 13.11.2009, 20:57 | Повідомлення # 22 |
Генерал-майор
Група: Модератори
Репутація: 2
| Варто тільки прочитати Макаренка "Педагогічна Поема" і ви дізнаєтесь, що таке важкі діти.
|
|
| |
Linkin | Дата: Субота, 14.11.2009, 14:03 | Повідомлення # 23 |
Рядовий
| "Важкі діти" - це ті діти, які нікого не хочуть слухати,не слухають і роблять завжди по-своєму (наперекір). Вони ще "люблять" комусь зробити гірше...
|
|
| |
red | Дата: Неділя, 15.11.2009, 17:41 | Повідомлення # 24 |
Генерал-майор
Група: Модератори
Репутація: 2
| Quote (Ananasik) Важкі діти,томущо їх батьки дуже розбещують,а потом думають чого в мене така дитина Трапляється і таке, що батьки не розбещують або ж їх взагалі немає, а діти всеодно з важким характером.
|
|
| |
OlenaZrobko | Дата: Субота, 28.11.2009, 12:10 | Повідомлення # 25 |
Рядовий
| Я погоджуюсь з admin. Чи будуть дитину вважати "важкою" залежить від батьків вдома та від вчителів у школі.
|
|
| |
star_599 | Дата: П'ятниця, 08.10.2010, 10:50 | Повідомлення # 26 |
Рядовий
| Я вважаю, що важких дітей не існує. Просто це такі діти, яким не вистачає любові, їх абсолютно не виховують, вони з неблагополучних сімей. Якщо допомогти цим дітям, не відвертатися від них, то вони будуть не гірші за відмінників.
|
|
| |
studentka_yara | Дата: Вівторок, 12.10.2010, 10:36 | Повідомлення # 27 |
Сержант
| Це питання є досить актуальним, особливо зараз, коли темін «важкі діти» став частіше вживатись. Спостерігаючи за різними процесами виховання і навчання, кількість таких дітей значно збільшилась. До числа «важких» відносять дітей: з фізичними та психологічними недоліками, хворобливих дітей, які страждають розладом нервової системи (психоневротики), педагогічно запущені; з тимчасовим відставанням у розумовому розвитку; іноді дітей з багатою, але суперечливою натурою; з порушеннями у сфері спілкування; з підвищеною чи пониженою емоційною реакцією; з однобічним розумовим розвитком; з неправильним розвитком вольових якостей. http://librar.org.ua/section....id=5137 Додано (12.10.2010, 10:36) --------------------------------------------- Як вже говорилось вище, досить часто причиною «важких дітей» є саме «важкі батьки» http://ifportal.net/news/full/18510
|
|
| |
Ковбасюк | Дата: Вівторок, 12.10.2010, 11:05 | Повідомлення # 28 |
Рядовий
| "важкими дітьми " називають дітей, в поведінці яких зустрічаються девіації (тобто відхилення від загальноприйнятої норми у суспільстві), девіантна поведінка характеризується різноманітними проявами негативної поведінки - від підліткового захоплення пситхотропними речовинами до повної соціальної дезадаптації, що призводить до того, що дитині прикріплюється ярлик - "важка", або "важковиховувана". Ця поведінка може спричинятися як соціальним неблагополуччям родини, так і потравплянням дитини у асоціальну компанію ровесниківhttp://studentam.net.ua/content/view/2245/85/
ковбасюк
|
|
| |
Stepanenko | Дата: Понеділок, 17.10.2011, 10:45 | Повідомлення # 29 |
Рядовий
|
Я студент Уманського Педагогічного Універсетету Імені Павла Тичини,Бажаю нових знайомств.
Повідомлення відредагував Stepanenko - Понеділок, 17.10.2011, 10:52 |
|
| |
Nurico | Дата: Понеділок, 17.10.2011, 10:45 | Повідомлення # 30 |
Рядовий
| Важкі діти ,вони як правило непослушні та проявляють агресію до навколишнього середовища,і в цьому здебільш виноваті батьки.
Я студент Уманського Педагогічного Універсетету Імені Павла Тичини , Хочу нових знайомств,та спілкуваня.
PARKOUR
Повідомлення відредагував Nurico - Понеділок, 17.10.2011, 10:54 |
|
| |