Четвер, 18.04.2024
Педагогіка
Шановні форумчани! Просимо створювати інформативні та змістовні повідомлення. Кожне повідомлення, яке не відповідає тематиці, містить лише смайл або два-три слова, розцінюється як флуд (пустослів'я) і підлягає видаленню. Недотримання цих правил і правил форуму та ігнорування зауважень адміністрації може призвести до бану, який передбачає заборону учаснику спілкуватись на форумі.
[ Нові повідомлення · Учасники · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Кораблик  
Форум » Педагогічні новини та цікаві факти » Цікаві наукові та педагогічні факти » Пам’ять води
Пам’ять води
КорабликДата: П'ятниця, 14.10.2011, 15:26 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Модератори
Повідомлень: 71
Репутація: 0
Статус: Offline
Пам’ять води


У середині 60-х років минулого століття вчені однієї з лабораторій Східної Азії працювали над створенням новітньої зброї масового ураження. Одного разу під час наради між ними виникла бурхлива суперечка, після якої усі учасники були госпіталізовані з симптомами інтоксикації. Результати розслідування причин групового отруєння стали в науковому світі справжньою сенсацією.
Виявилося, що отруїлися ті вчені, які під час наради пили воду з графинів, що стояли на столі.
Лабораторні дослідження показали, що хімічний склад води був дуже деформований. Тоді й виникла думка про те, що вода крім свого хімічного складу має й певну іншу невідому сучасній науці структуру.
Над цією гіпотезою почали працювати багато вчених з різних країн. Було проведено безліч різних екскрементів і досліджень.
Так, японські вчені довели “пам’ять води”. Вода реагує на емоції і запам’ятовує їх у своїх кристалах. Така теорія зацікавила весь світ, а також багатьох інших вчених.
В ході досліджень вчені брали воду, яка перебувала під впливом музики. Виявилося, що її кристали мали надзвичайно гарні візерунки, а вода, яка піддалася негативним емоціям, була за словами вчених, не придатна для вживання.
Як кажуть дослідники, водою можна зцілити або вбити.

За матеріалами


Прикріплення: 0935851.jpg (29.0 Kb)
 
dj_pashaДата: Субота, 10.12.2011, 15:26 | Повідомлення # 2
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 25
Репутація: 3
Статус: Offline
Тема води досить цікава! Вода найцінніший ресурс усієї планети! Вода з'явилась набагато раніше, ніж люди. З води розпочалося наше з вами життя!!!
Ось декілька статтей і цікавинок про воду які я знайшов в інтернеті. Рекомендую почитати!

„Пам'ять води” та зародження живої матерії. Біорезонансні ефекти - http://www.epochtimes.com.ua/science....66.html

Цікаві факти про воду - http://cikavo.com.ua/tsikavi-fakty-pro-vodu.html




Мудрость не в том, чтобы ответить, наконец, на все вопросы, на которые раньше не знал ответа, а в способности задать новые
 
16ohubinДата: Вівторок, 27.11.2012, 18:22 | Повідомлення # 3
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
Есть ли у воды память?

Альтернативная официальной медицине гомеопатия утверждает, что разбавленный раствор лекарственного препарата может оказывать лечебный эффект на организм, даже если коэффициент разбавления настолько велик, что в растворе уже не осталось ничего, кроме молекул воды. Сторонники гомеопатии объясняют этот парадокс концепцией под названием «память воды», согласно которой вода на молекулярном уровне обладает «памятью» о веществе, некогда в ней растворенном и сохраняет свойства раствора первоначальной концентрации после того, как в нём не остается ни одной молекулы ингредиента.

Международная группа ученых во главе с профессором Мэдлин Эннис (Madeleine Ennis) из Королевского университета в Белфасте (Queen’s University of Belfast), критиковавшая принципы гомеопатии, в 2002 году провела эксперимент, чтобы раз и навсегда опровергнуть эту концепцию. Результат оказался обратным. После чего, ученые заявили, что им удалось доказать реальность эффекта «памяти воды». Однако опыты, проведенные под наблюдением независимых экспертов, результатов не принесли. Споры о существовании феномена «памяти воды» продолжаются.

Вода обладает множеством других необычных свойств, о которых мы не рассказали в этой статье. Например, плотность воды меняется в зависимости от температуры (плотность льда меньше плотности воды); вода обладает довольно большой величиной поверхностного натяжения; в жидком состоянии вода представляет собой сложную и динамически меняющуюся сеть из водных кластеров, и именно поведение кластеров влияет на структуру воды и т.д. Хотите знать больше, прочитайте статью профессора Лондонского университета Мартина Чаплина «Аномальные свойства воды» (Anomalous Properties of Water).


Марунич
 
diana_cvigunДата: Субота, 02.03.2013, 12:59 | Повідомлення # 4
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Цитата (dj_pasha)
Цікаві факти про воду - http://cikavo.com.ua/tsikavi-fakty-pro-vodu.html
"Вживання кофеїну й алкоголю призводить до обезводнення. На кожну випиту чашку кави або порцію алкоголю треба додатково випити склянку води."
Тепер зрозуміло, чому так після кави хочеться пити)
 
malvinaДата: Четвер, 07.03.2013, 18:32 | Повідомлення # 5
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
diana_cvigun, погоджуюся з Вами, адже завжди  чашка кави або ,навіть, чаю визиває спрагу.
 
Форум » Педагогічні новини та цікаві факти » Цікаві наукові та педагогічні факти » Пам’ять води
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Найактивніші користувачі форуму:
  • admin
  • savradim
  • Провідник
  • red
  • galanet
  • zagadkova_dysha_liruka
  • lena
  • MASK
  • Vladyka
  • Tiagai_Ivan
  • Сьогодні на форумі були:
    Copyright Стеценко Н.М. © 2024
    Сайт управляється системою uCoz