Вівторок, 23.04.2024
Педагогіка
Шановні форумчани! Просимо створювати інформативні та змістовні повідомлення. Кожне повідомлення, яке не відповідає тематиці, містить лише смайл або два-три слова, розцінюється як флуд (пустослів'я) і підлягає видаленню. Недотримання цих правил і правил форуму та ігнорування зауважень адміністрації може призвести до бану, який передбачає заборону учаснику спілкуватись на форумі.
[ Нові повідомлення · Учасники · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 4 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Форум » Навчання » Теорія і практика » Студентські роки (погодьтеся або заперечте)
Студентські роки (погодьтеся або заперечте)
tulpashkaДата: Понеділок, 05.10.2009, 10:41 | Повідомлення # 46
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 17
Репутація: 0
Статус: Offline
1. А можна я буду заперечувать? Ми забуваємо, що є діти, які просто не мають змоги відвідувати всі лекції. Наприклад за станом здоровья, але з них виходять дуже добрі фахівці.
2. А тут я згодна. Знаю людину, яка все брала "зубрением", а на ділі була ноль. І це стосується не тільки педагогіки, знала і медиків таких.
3. Тут можна і погодитись. Та це не вимога, а людина зацікавлена саме так і поступає.
4.Якшо не чим не займатися, окрім навчання - нічого доброго не вийде. Телевізор дає можливість слідкувати за перебігом подій в світі,фізичні навантаження( танці,спорт,,)дають можливість відпочивати від мисленнєвих навантажень. А це деже корисно для психіки.
5. Незавжди лекції можеть бути цікавими. Вони можуть нести загальні знання, бути лише частково корисними.
6. Згодна. Саме студентськи роки згадуються с часом як самі цікаві.
7.Якшо нагрузки дозовані - то користь буде.
 
savradimДата: Вівторок, 06.10.2009, 03:39 | Повідомлення # 47
Генерал-майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 285
Репутація: 8
Статус: Offline
Я згодний абсолютно з усіма вашими твердженнями. Якби ж всі цього дотримувались, то в нашій державі була б інтелігентна і розумна і здорова молодь. І якщо студент вступив до вузу, то він має навчатись, повністю віддатись навчанню, а не пити пиво в барі і пустувати. ca ca ca

Войско баранов, возглавляемое львом всегда одержит победу над войском львов, возглавляемых бараном.
Каждый человекспособен на многое, но не каждый знает на что онспособен!!!
 
ulia-lanovskaДата: Понеділок, 07.12.2009, 16:57 | Повідомлення # 48
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 20
Репутація: 0
Статус: Offline
Студентські роки — це найкраща пора у житті молодої людини, яка робить свої перші самостійні кроки. Вони наповнені не тільки радістю та безтурботністю, а й бажанням освоїти основи майбутньої професії. Це не лише час навчання, сесій, пошуків роботи та хронічної нестачі грошей (принаймні для переважної більшості студентів). Саме під час навчання, як показує досвід, найчастіше і найнестримніше закохуються, чинять різні прикольні дурниці, знаходять друзів на все життя.
 
vika-oДата: Понеділок, 07.12.2009, 20:56 | Повідомлення # 49
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 15
Репутація: 0
Статус: Offline
Студент, який займається спортом, легше переносить будь-які навантаження в навчанні. - Не погоджуюсь! Адже при заняттях спорту всі сили ідуть на тренировки, тренажери і т.п. І наврядчи після 5 км по стадіону студенту захоче учити семінар замість пасивного відпочинку.
 
іскряночкаДата: Четвер, 17.12.2009, 11:00 | Повідомлення # 50
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 16
Репутація: 0
Статус: Offline
4. У серйозного студента багато справ і обов"язків, немає часу на розваги, навіть телевізор він не завжди може дивитися.
Я не погоджуюся з цими твердженням. Будь-яка людина має право на відпочинок, нехай це студент серйозний чи не серйозний. Як можна витримати таке навантаження з навчанням? Це просто неможливо, і організм не буде з`ясовувати, чи ти серйозний, відповідальний студент, чи ні. Він( організм) просто відключиться в самий непотрібний момент, і на цьому все, прощавай, серйозне навчання...
Студент- теж людина, і він має право на відпочинок yes
Викладачі нам часто говорять "Ви повинні не їсти, не спати, а постійно вчити, вчити..." Ви знаєте, з такими настановами і на "Пушкінську" лікарню не довго. А тим більше, що в університеті є багато, м`яко кажучи, непотрібних предметів, які взагалі не хочеться вивчати. І що тоді порадите робити?


людина повинна завжди досягати мети
 
ЯровенкоДата: Середа, 24.03.2010, 17:37 | Повідомлення # 51
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 11
Репутація: 0
Статус: Offline
1. Студенти обов"язково повинні відвідувати всі заняття, лише тоді вони можуть стати хорошими фахівцями. Хороший фахівець має бути освіченим з усіх предметів, які йому потрібні.
2. Не завжди студент, який гарно навчається у вузі, може стати хорошим фахівцем. Студент може моти гарну теоретичну базу, але втілити зання на практиці не може.
3. Щоб добре навчатися у вузі, слід не лише відвідувати заняття, а й постійно працювати у бібліотеці, знайомитися з новинками літератури зі спеціальності. Не можу погодитися із цим твердженням, щоб добре навчатися у ВНЗ достатньо матеріалу почутого на парі, а щоб стати хорошим фахівцем потрібно постійно працювати в бібліотеці і знайомитися з новинками у літератури зі спеціальності.
4. У серйозного студента багато справ і обов"язків, немає часу на розваги, навіть телевізор він не завжди може дивитися. Я не згодна, якщо правильно спланувати день то часу може вистачити і на розваги.
5. Відвідування лекцій безумовно корисні, інформація, що одержується на лекції, може бути корисною, новою і цікавою. Абсолютно погоджуюся із цим твердженням. Лекції розраховані не те, щоб подавати інформацію, яка буде корисною, новою і цікавою.
6. Роки студентського навчання - це чудове, неповторне життя, яке слід прожити весело, отримуючи максимум задоволень. Згодна, студентські роки - найкращі роки нашого життя, які потрібно прожити так щоб потім "не было мучительно больно".
7. Студент, який займається спортом, легше переносить будь-які навантаження в навчанні. Особисто мены спорт домогає легше сприймати навчальний процес.
 
МаціпураДата: Середа, 24.03.2010, 18:06 | Повідомлення # 52
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 7
Репутація: 0
Статус: Offline
1. Студенти обов"язково мають відвідувати всі заняття, лише тоді вони можуть стати хорошими фахівцями.
Погоджуюсь з цим твердженням,тому що на практичних заннятях і лекціях студенти отримують у великому обсязі теоретичний і практичний матеріал.
2. Не завжди студент, який гарно навчається у вузі, може стати хорошим фахівцем.
Студент може добре знати теорію ,але не знає як правильно його застосовувати на практиці.
3. Щоб добре навчатися у вузі, слід не лише відвідувати заняття, а й постійно працювати у бібліотеці, знайомитися з новинками літератури зі спеціальності.
Я згодна з цією думкою, бо для доброго розуміння матеріалу потрібно шукати додаткову інформацію, знаходити те що дійсно ти не розумієш, а хотів би знати, постійно самовдосконалюватися.
4. У серйозного студента багато справ і обов"язків, немає часу на розваги, навіть телевізор він не завжди може дивитися.
Потрібно проводити час так щоб студентське життя запям'яталося назавжди!
5. Відвідування лекцій безумовно корисні, інформація, що одержується на лекції, може бути корисною, новою і цікавою.
Студент повинен ходити на лекції якщо хоче добре знати свій предмет.
6. Роки студентського навчання - це чудове, неповторне життя, яке слід прожити весело, отримуючи максимум задоволень.
Так, студентські роки - золота пора.
7. Студент, який займається спортом, легше переносить будь-які навантаження в навчанні.
Це так ,бо спорт загартовує, розвиває витримку і впевненість у своїх силах
 
NastasyaДата: Субота, 09.10.2010, 23:09 | Повідомлення # 53
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Звичайно,якщо людина обрала за майбутню професію вчителювання,то вона й сама повинна добре попрацювати над собою,адже від неї залежить майбутнє країни.
Але хоч навантаження і велике всеодно треба трохи відпочивати!Я не кажу про клуби і дискотеки... ab але не заважало б бувати подовше на свіжому повітрі dy
 
JasterminaДата: Понеділок, 21.03.2011, 12:27 | Повідомлення # 54
Лейтенант
Група: Користувачі
Повідомлень: 58
Репутація: 1
Статус: Offline
1. Студенти обов"язково мають відвідувати всі заняття, лише тоді вони можуть стати хорошими фахівцями.
Якщо чесно, в деяких лекціях я не бачу потреби. Багато викладачів просто диктують інформацію нічого не пояснюючи. На такі пари я не ходжу і ходити не збираюсь. З таким же успіхом я можу опрацювати її самостійно. Так само і на рахунок практичних. Якщо на практичних роботах сидить 30 студентів і в мене на попередніх парах є оцінки, то багато користі мені не принесе те, що я посижу. Оцінок не буде, а завдання мені легше розв'язувати самостійно. Тим паче, що є консультації, на яких викладачі дадуть відповіді на всі питання. Інколи легше сходити на перездачу і точно отримати навіть тих 2-3 бали, ніж просидіти пару і майже нічого не зробити і не заробити.
2. Не завжди студент, який гарно навчається у вузі, може стати хорошим фахівцем.
Теоретична база - це чудово, але й практична повинна бути відповідна. Для цього є практика. Якщо ти дійсно знаєш теорію, то в тебе є змога спробувати свої знання на практиці. Це зовсім не значить, що з першого уроку все вийде. Я особисто провела за 6 неділь 20-23 уроки в різних класах. Спочатку тяжко було, а потім пристосувалася. А знання,які я отримала в університеті допомагають зробити уроки цікавішими, правильно подавати матеріал.
3. Щоб добре навчатися у вузі, слід не лише відвідувати заняття, а й постійно працювати у бібліотеці, знайомитися з новинками літератури зі спеціальності.
На мою думку, це - обо'язково. Дуже багато новинок, цікавих розробок.
4. У серйозного студента багато справ і обов"язків, немає часу на розваги, навіть телевізор він не завжди може дивитися.
На рахунок телевізора, то я особисто дивлюсь його лише на вихідних, але це зовсім не значить, що немає часу, скоріше бажання. Новини можна дізнатись і в інтернеті, а все інше - не обо'язкове. Потрібно працювати, самовдосконалюватися, але це зовсім не значить, що потрібно цілими днями вчити, писати і т.д.. Врешті-решт - це шкодить здоров'ю. На особистому досвіді уже переконалася(
5. Відвідування лекцій безумовно корисні, інформація, що одержується на лекції, може бути корисною, новою і цікавою.
Може бути корисною, а може і не бути. Були випадки (не в нашому університеті), коли викладачі диктували лекції з вікіпедії. Ніяких пояснень, додаткової інформації. Думаю, багато студентів просто спали на парах.
6. Роки студентського навчання - це чудове, неповторне життя, яке слід прожити весело, отримуючи максимум задоволень.
Все залежить від чого отримуєш задоволення. Я навчаюсь для себе. Тому мені цікаво готувати деякі семінари, відвідувати лекції, прогулюватись парком, давати свої роботи в видавництва, самовдосконалюватись і т.п. Але в деяких студентів трішки інше уявлення про відпочинок і веселощі. На жаль....
7. Студент, який займається спортом, легше переносить будь-які навантаження в навчанні.
Це, мабуть, залежить від фізичного стану студента.
 
vikki19Дата: Середа, 11.05.2011, 15:47 | Повідомлення # 55
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
1.я погоджуюсь із тим,що студент має відвідувати усі пари,тому що там він здобуває безліч корисної інформації,яка йому пригодиться у майбутньому.
2.не завжди студент,якого ввжають розумним,насправді є таким,тому що є такі що знання не відповідають їнім високим балам,то який з нього може вийти спеціаліст.
6.безумовно студентські роки мають проходити весело,але потрібно не забувати для чого ми насправді стали студентами,а саме для того щоб навчатись і навчатись добре, bv bv bv
 
елена12Дата: Понеділок, 10.10.2011, 11:52 | Повідомлення # 56
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Студентські роки- найкращі,бо ми набуваємо певний досвід та вчимося бути самостійними. Студентство- це ясктавий світ вражень, який дуже захоплює!!! Це велика можливість реалізувати себе.
 
marina14Дата: Понеділок, 10.10.2011, 19:44 | Повідомлення # 57
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 6
Репутація: 0
Статус: Offline
На мою думку, та людина, яка хоче бути гарним вчителем і буде слідувати всім вище сказаним правилам, адже без них не досягти успіху і не реалізувати себе у данній сфері.
 
КорабликДата: Понеділок, 10.10.2011, 20:10 | Повідомлення # 58
Лейтенант
Група: Модератори
Повідомлень: 71
Репутація: 0
Статус: Offline
Щоб усе те виконувати, то це ж яким ідеальним студентом треба бути?
Я думаю, що треба всього потрошку, але на заняття ходити обов'язково. А спортом можна і не займатися, можна, наприклад, ходити на шейпінг, чим не навантаження? gj
 
SerdceedkaДата: Вівторок, 11.10.2011, 12:09 | Повідомлення # 59
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
1. Я вважаю що потрібно відвідувати заняття, але коли ситуація важка , наприклад хвороба, або якась інша поважна причина, но можна відпроситися. Ми всі живі люди і можемо і ми опинитися в такій ситуація. А от пропуск заняття Без поважної причини. Дає зрозуміти , що студент не бажає знати і чомусь вчитися.!!!
2. Так звісно не коженможе бути хорошим фахівцем, і професіоналом свої справи, адже для цього потрібно мати потенціал, інтерес і найголовніше бажання.
3. Щоб навчатися краще потрібно черпати інформацію з усіх джерел, щоб бути більш обізнаними в будь якій галузі, але найголовніше знати свою.
4. Кожна людина це індивідуальність. І у кожного своя методика роботи. Один може зрозуміти все на парі і дома лише перечитати, а комусь потрібно вчити все по підручнику щоб зрозуміти матеріал.
5. На лекції ми спілкуємося з викладачем. І звісно одержуємо корисну і дуже цікаву для нас інформацію.
6. Так звісно студенські роки це найкращі роки життя.
7. Здоровя це звісно добре. Але знання не обгрунтовується спортом, а являються лише допоміжним фактором при нарузкі фізичній.


В.Н.В.
 
Ira1994Дата: Понеділок, 05.12.2011, 09:34 | Повідомлення # 60
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Студентські роки чудові - нові друзі,нові відчуття. Але між усим новим важливе місце займає навчання.Виконуючи вище зазначені поради можна стати хорошим фахівцем і людиною
 
Форум » Навчання » Теорія і практика » Студентські роки (погодьтеся або заперечте)
  • Сторінка 4 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Пошук:

Найактивніші користувачі форуму:
  • admin
  • savradim
  • Провідник
  • red
  • galanet
  • zagadkova_dysha_liruka
  • lena
  • MASK
  • Vladyka
  • Tiagai_Ivan
  • Сьогодні на форумі були:
    Copyright Стеценко Н.М. © 2024
    Сайт управляється системою uCoz