П'ятниця, 29.03.2024
Педагогіка
Шановні форумчани! Просимо створювати інформативні та змістовні повідомлення. Кожне повідомлення, яке не відповідає тематиці, містить лише смайл або два-три слова, розцінюється як флуд (пустослів'я) і підлягає видаленню. Недотримання цих правил і правил форуму та ігнорування зауважень адміністрації може призвести до бану, який передбачає заборону учаснику спілкуватись на форумі.
[ Нові повідомлення · Учасники · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 10 з 10
  • «
  • 1
  • 2
  • 8
  • 9
  • 10
Форум » Спілкування на різні теми » Балачка, флейм » Афоризми, вислови відомих людей, фраза дня (Згадуємо цікаві вислови та пишемо в цій темі.)
Афоризми, вислови відомих людей, фраза дня
rarisaДата: Вівторок, 01.12.2009, 09:01 | Повідомлення # 136
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 24
Репутація: 4
Статус: Offline
Никогда не говори о себе ничего дурного!...это сделают твои друзья!!!!! el
(Мериме)

Додано (01.12.2009, 09:01)
---------------------------------------------
Очень легко смеяться над собой в мелочах, если ты восхищаешься собою в крупном. ah
(Андре Моруа)

Повідомлення відредагував rarisa - Вівторок, 01.12.2009, 08:56
 
старостихаДата: Четвер, 28.10.2010, 22:20 | Повідомлення # 137
Підполковник
Група: Користувачі
Повідомлень: 108
Репутація: 3
Статус: Offline
О счастье можно говорить минут пять, не больше. Тут ничего не скажешь, кроме того, что ты счастлив. А о несчастье люди рассказывают ночи напролет (Э. М. Ремарк)

Йди вперед, і не оглядайся!
 
krokozjablukДата: Субота, 20.11.2010, 11:05 | Повідомлення # 138
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 7
Репутація: 0
Статус: Offline
- Для чоловіка вірний спосіб нажити собі ворога - запропонувати жінці залишитися друзями.
Як би погано чоловіки не думали про жінок, будь-яка жінка думає про них ще гірше. (Никола Шамфор)
В хорошем учителе мы ценим лучшие качества дрессировщика, клоуна и цирковой лошади, которую год за годом гоняют по кругу. (Максим Звонарев)
В чем разница между хорошим и великим учителем?Хороший учитель развивает способности ученика до предела, великий учитель сразу видит этот предел. (Мария Каллас)
 
natalo4kaДата: Субота, 05.03.2011, 10:41 | Повідомлення # 139
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Якщо запастися терпінням і виявити старання, то посіяні насіння знання неодмінно дадуть добрі сходи.
Навчання корінь гіркий, так плід солодкий.  Леонардо да Вінчі


шеремета
 
friendlyДата: Неділя, 05.06.2011, 13:49 | Повідомлення # 140
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 7
Репутація: 0
Статус: Offline
Щось мало афоризмів українського походження! Їх можна знайти в журналі "Дніпро"!

Додано (05.06.2011, 13:49)
---------------------------------------------
Щодо книжок: почитайте українських авторів у журналі "Дніпро". Не пожалкуєте!

 
ПровідникДата: Неділя, 21.08.2011, 03:31 | Повідомлення # 141
Генерал-майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 269
Репутація: 1
Статус: Offline
Навіщо Вам журнал?? bi Головою подумайте, а не списуйте чужі думки... el

Каждый человек, подобно луне, имеет свою неосвещенную сторону, которою он никому не показывает.
 
NokiaДата: Середа, 07.09.2011, 19:55 | Повідомлення # 142
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
• Все до чого я прагну насправді завжди було зі мною, просто мені потрібно почати цим користуватися.
• Бар’єр, який стоїть між нами і нашими потенціальними можливостями, заважає нам бути такими, якими ми хочемо бути, і закладений він суспільством починаючи з самого раннього дитинства.
• До тих пір поки ми не вийдемо до річки, і не спробуємо пропливти, жодне слово не дасть відчути повноту даної дії(!!!).
• Відсутність свободи стає на шляху до повного самовираження.
• Варто перестати шукати те, що існує лише в нашій уяві, інакше його можна знайти і в реальному житті.
• Інколи для того щоб щось змінилося, треба прикласти зовсім мале зусилля, або ж і не прикладати взагалі.
• Похвала ставит человека в рамки ответственности.
• Если человека попросить нарисовать цветок, то все по разному это сделают, так как они это видят. Нельзя использовать одну систему для всех.
• Світ який ми бачимо – намальований нашими інтересами.
• Человек то существо, жизнь которого находится только в его руках, но в тоже время это то существо, которое просто боится это осознавать.
• Мы всегда знаем о последствии наших действий, но результат этих действий нам проще возложить на других. Особенно приятно это делать, когда результат не удовлетворил наши желания.
• Любая эмоциональная подпитка сопровождаеться внешними проявлениями.
• У зависимости от курения, и потребности иногда плакать, нервничать или смеяться – один и тот же механизм. Разубедить курящого не курить, это все равно что убедить его не смеяться когда очень смешно.
• Завжди живи заново.
• Чим більше я читаю праць різних авторів, тим більше розумію, що істина криється в мені. Так відпадає будь яка потреба в пошуках істини десь.
• Будущее можно планировать, вот только надо учиться правильно планировать, так как кроме нужного нам, мы всегда допускам мысли и о не нужном. А если допустили, значит уже и спланировали.
• Переконаність – це сила, яка допомагає нам рухатися назад.
• Малюнок людини - її сприйняття навколишнього світу.
• Тормоз нашего мышления – предрассудок.
Кенвуз Вуде

Додано (07.09.2011, 19:55)
---------------------------------------------
Чому люди вживають спиртні напої? В нашому житті рідко кого знайдеш, хто не піддається впливу такої чарівної рідини як спирті напої, але для чого ж вони її вживають? Хтось каже, що з жиру казяться, хтось каже, що просто заливає горе, а інший стверджує, що отримує від цього задоволення. Насправді причина у всіх питущих однакова. Ні, вони не хворі, вони нормальні, в них все добре з судженнями, але є одна причина, через яку люди вживають спирті напої чи курять – вони бідні… Бідні не в тому розумінні, що у них немає грошей, бідні не в тому розумінні, що у них немає здоров’я (в них є здоров’я, але зовсім скоро воно від них полине), бідні не в тому відношенні, що в них немає грошей отримати задоволення якимось іншим, дорожчим шляхом, це бідні на волю люди…
Спостерігаючи за людьми, які вживають спирті напої, починаєш розуміти, що люди, які цим займаються, просто мають якісь комплекси в собі, намагаються не відставати від своїх друзів, які, до речі, завжди підтримують їх у такі «важкі» хвилини, намагаються стверджуватися за рахунок кількості випитого спиртного, намагаються позбутися маски, яку носять все своє нікчемне життя, так-так, саме нікчемне, адже люди, які живуть чужим життям, які вибудовують собі ідеалів, які живуть вчорашнім і завтрашнім, і не бажають жити сьогодні, вони нікчемні. Не варто розуміти під чим словом щось досить образливе чи важке, ці люди не винні в цьому, вони просто ледачі працювати над собою, для них набагато легше перевернути стакан спиртного, а потім весь час стверджувати, що це досить нормально, що так роблять усі, аніж просто сісти і попрацювати над собою, навіть не сісти, а працювати над собою під час повсякденної роботи, розвиватися, не сидіти на місці. Люди, які постійно вдосконалюються, заслуговують на пошану, адже це сильні люди, і сила їх виражається вже в тому, що вони не злякалися вступити в війну зі своїми стереотипами, правилами, комплексами.
Люди, які розвиваються, які працюють над собою, приносять величезну користь для суспільства, але сучасне, заторможене суспільство не може оцінити такої праці, воно не бачить, сучасне суспільство нічого окрім способів легкої наживи, яку потім можна витратити на легко отримане задоволення. Та то і не справжнє задоволення, яке вони отримують від того, що роблять, то скоріше задоволення своїх викривлених звірячих потреб, так, саме звірячих, адже ми схожі на тварин, але ми не бачимо того, що жодна тварина не дозволить собі влити у горло спиртне, засунути в зуби цигарку, чи проколоти тіло шматком заліза. Всі тварини абсолютно індивідуальні, і жодна з них не дозволить цього зробити. Люди гірші… люди самі змушують терпіти себе страшні болі, муки, і все заради того, щоб їх не забуло суспільство… але подивіться на все того ж орла, він абсолютно нічого не робить для того, щоб якось себе виразити, він просто живе, але при цьому його всі поважають, шанують, ним пишаються і його бояться… Чому ж люди не можуть виражати себе тим, щоб просто залишатися самими собою, чому люди роблять зі своїх товаришів якихось богів, яким би вони змушені були підкорятися, а ті в свою чергу роблять собі інших богів, яким підкоряються і так далі… Чому це так??? Та тому що людині набагато легше сказати: «так, я з тобою згоден», чим казати: «ні, мені здається, що твою думка не зовсім правильна». Отак все і відбувається, коли ми робимо з друзів чи товаришів якихось богів, і забуваємо про те, ким насправді являємося ми… більшість людей слабких, бездумних, закомплексованих, заляканих виражати себе такими, якими вони є, бо бояться осуду других – своїх богів. Для чого жити у когось на прив’язі, якщо можна залишатися вільною людиною як орел, і тоді Тебе всі почнуть шанувати… Ми часто спускаємося до рівня наших співпляшечників, а потім швидко залишаємося такими як і вони… Ми ніколи не думаємо про наслідки, але ж вони є, спочатку просто головні болі, потім легкі симптоми залежності, відсутність грошей, пошук нової дози, хвороби, біль близьких, біль душі, тіла, смерть… Але ж на цьому все не закінчується, після смерті залишаються важкі спогади про батька, про матір, про дядька чи про тітку, про дідуся чи бабусю, які померли через чарівну рідину, і важкі спогади, сльози, які накочуються кожен раз, як згадуєш як з ними було добре…
На цьому знову все не закінчується, наступне покоління починає абсолютно точно такий же шлях. Цікаво те, що воно запевняє, що ні, зі мною такого не станеться, адже я на відміну від батьків знаю міру, я завжди зверну увагу, як тільки почну втягуватися в дану проблему, і наскільки вони далекі від того, що з кожною чаркою випитого спиртного, вони, насправді стають ближче і ближче до прірви… Немає ніякої міри!!!!! Це стежка яка веде до прірви, і чим більше стаканів тим ближче прірва, а що у прірві? Твоя смерть і сльози твоїх рідних… який біль переживає мати, коли хоронить свою дитину, а який біль переживає дитина, коли хоронить якогось зі своїх батьків… Дурні ці люди!!! І нехай вони заперечать мені, якщо я помиляюся!!!

Повідомлення відредагував Nokia - Середа, 07.09.2011, 19:54
 
caskarrraДата: Вівторок, 27.09.2011, 09:13 | Повідомлення # 143
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 34
Репутація: -1
Статус: Offline
Если тебе плюют в спину, значит ты впереди!
© Конфуций
(хорошая фраза ab )


Настоящее одиночество - это когда тебя тянет ответить на письмо спамера...
 
mihajlukolexandrДата: П'ятниця, 07.12.2012, 16:07 | Повідомлення # 144
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
Афоризми Григорія Сковороди

***

Хто думає про науку, той любить її, а хто її любить, той ніколи не перестає вчитися, хоча б зовні він і здавався бездіяльним.

***

Ні про що не турбуватись, ні за чим не турбуватись — значить, не жити, а бути мертвим, адже турбота — рух душі, а життя — се рух.

***

Що може бути солодше за те, коли любить і прагне до тебе добра душа?

***

Надмір породжує пересит, пересит — нудьгу, нудьга ж — душевну тугу, а хто хворіє на се, того не назвеш здоровим.
 
WromДата: Понеділок, 14.03.2016, 15:30 | Повідомлення # 145
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 6
Репутація: 0
Статус: Offline
Чем больше узнаю людей,тем больше нравятся собаки.
Вот наткнулась на стих 
Чем больше узнаю людей,
Тем больше нравятся собаки,
Те и другие меж собой ,
Всегда устраивают драки!

Но нет предательства у псов,
И меж собою нет заборов,
Собаки никогда не лгут,
Хоть и показывают норов.

Среди людей наоборот,
В почете вечная измена,
Икрой намазав бутерброд,
Нам говорят о переменах.

Друзей нет преданнее псов,
А люди в верности клянутся,
При этом бесконечно лгут,
Коль не успеешь оглянуться.

Не подставляй спины друзьям,
Поверь,ты их совсем не знаешь,
Почаще доверяйте псам,
Средь них найдешь,что потеряешь!

В ответе мы всегда за тех,
Кого когда то приручили,
Лишь верность принесет успех,
Про это люди позабыли.

Кто человечнее из нас,
Сейчас не скажут даже боги,
Собаки лучше тех людей,
Которые несут тревоги.

В стране,где правят деньги,власть,
Друзей нет лучше,чем собаки,
Пиар,карьера,нефть и газ,
Не повод для собачьей драки.

Чем больше узнаю людей,
Тем больше людям ужасаюсь,
Где же найти таких друзей,
Чтоб не сказать потом мне,- КАЮСЬ!!!
 
Форум » Спілкування на різні теми » Балачка, флейм » Афоризми, вислови відомих людей, фраза дня (Згадуємо цікаві вислови та пишемо в цій темі.)
  • Сторінка 10 з 10
  • «
  • 1
  • 2
  • 8
  • 9
  • 10
Пошук:

Найактивніші користувачі форуму:
  • admin
  • savradim
  • Провідник
  • red
  • galanet
  • zagadkova_dysha_liruka
  • lena
  • MASK
  • Vladyka
  • Tiagai_Ivan
  • Сьогодні на форумі були:
    Copyright Стеценко Н.М. © 2024
    Сайт управляється системою uCoz